Prevous

ned 10. juni 2012.

Off to jogging Top: Nike Leggings: Aasics Patike: Adidas
Soundtrack: Nightbox - Pyramid

Next
pet 1. juni 2012.
sub 2. juni 2012.
ned 3. juni 2012.
pon 4. juni 2012.
uto 5. juni 2012.
sre 6. juni 2012.
ĆØet 7. juni 2012.
pet 8. juni 2012.
sub 9. juni 2012.
ned 10. juni 2012.

Nikola je roĆ°en iste godine kad i Lady Gaga i Lindsay Lohan samo ne u Njujorku, kao one, veƦ u Vrbasu. Osnovnu Å”kolu zavrÅ”io u Crvenki (Jaffa cakes) a gimnaziju u Somboru (Somboled). Upisao Å”panski jezik u Beogradu na FiloloÅ”kom fakultetu i veƦ dve godine nikako da položi poslednja dva ispita. Dok ĆØeka profesorsku diplomu, radi u ā€žMetropolitenuā€œ, miruÅ”uƦi art parfeme i mažuƦi se anti-age kremama. Kupovao vintage garderobu u San Francisku, jeo cherry pie u Njujorku, fotkao se ispred Kabbalah centra u Los AnĆ°elesu, divio se Mirou u Barseloni, sluÅ”ao Madonnu u Budvi, a Royksopp u Novom Sadu. Raduje se moru, kolaĆØima, petoj sezoni RuPaul's Drag Race i prekookeanskim putovanjima. Na bucket listi su mu ostale joÅ” samo tri stvari: Tate Museum, McQueen cipele i ĆØuti live ā€œScheiƟeā€œ.

Igor je roĆ°en 1989. u KruÅ”evcu, gde je zavrÅ”io filoloÅ”ko odeljenje gimnazije i stekao najbolje prijatelje, bez kojih ne može da funkcioniÅ”e, kao i ogromnu ljubav prema uĆØenju jezika. Na lokalnoj kruÅ”evaĆØkoj televiziji je emitovana njegova autorska emisija, koju nije videlo mnogo ljudi, ali mu je posebno draga. Godine 2008. upisuje engleski na FiloloÅ”kom fakultetu u Beogradu, a iste godine u Knez-Mihajlovoj usvaja svoju najveƦu ljubav- najlepÅ”eg meÅ”anca na svetu, Avu. Njih dvoje, jedva se odvojivÅ”i od najdraže cimerke NataÅ”e, sada žive u dorƦolskom stanu sa Nikolom. Ludi studentski život joÅ” uvek nije osetio. Voli muziku Ejmi Vajnhaus, koju je stigao da vidi na neslavnom koncertu u Beogradu, a Ejminu smrt je muÅ”ki oplakao uz flaÅ”u Å”toka. Obožava da kuva i da svaki put javi mami i baki, od kojih je uĆØio, da je njegova musaka ili pasulj bolji od njihovog. Igor trenutno priprema poslednje ispite, prevodi, traga za interesantnim podacima koje bi mogao da stavi u biografiju, puÅ”ta kosu, maniĆØno gleda crno-bele filmove, pogotovo one sa Džoun Kraford, i piÅ”e knjigu koju verovatno nikada neƦe biti u prilici da izda.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Šta je 642 
ned 10. juni 2018.

MOST WANTED

EU Marija PavloviƦ Dejana VuĆØiƦeviƦ Aleksandar ƐorĆ°eviƦ Kejt Mos Amerika ƐorĆ°e StojanoviƦ Agitpop Jelena NovakoviƦ Tijana T. Bogomir Doringer Ana Maria Rossi Srbija Stanislav MirkoviƦ Dimitrije Vojnov Dejvid Kameron Jelena ƐuroviƦ Tijana KojoviƦ Mirko IliƦ Milena VukmiroviƦ Josip Broz Tito Apple Marina MarkoviƦ Nenad RadujeviƦ Vuk JeremiƦ Irina SimiƦ Amfilohije Aleksandar MaƦaÅ”ev SFRJ TKV 30. februar Jugoslavija Angela Merkel Bibi Netanjahu Mats Staaub Kristofer HiĆØens ƈiĆØa Bratislav PanteliƦ Barak Obama Mit Romni 642 Parobrod Britanija Bret Iston Elis Beba KapiĆØiƦ Evropska unija Ivan Grubanov Stiv Džobs Doktor Dum Maja KojoviƦ Irena Å koriƦ Maja MaljeviƦ Kosovo Ahmadinedžad
NATO

European Union

Doba Nevinosti