Prevous

ned 10. juni 2012.

Off to jogging Top: Nike Leggings: Aasics Patike: Adidas
Soundtrack: Nightbox - Pyramid

Next
pet 1. juni 2012.
sub 2. juni 2012.
ned 3. juni 2012.
pon 4. juni 2012.
uto 5. juni 2012.
sre 6. juni 2012.
et 7. juni 2012.
pet 8. juni 2012.
sub 9. juni 2012.
ned 10. juni 2012.

Nikola je roen iste godine kad i Lady Gaga i Lindsay Lohan samo ne u Njujorku, kao one, ve u Vrbasu. Osnovnu kolu zavrio u Crvenki (Jaffa cakes) a gimnaziju u Somboru (Somboled). Upisao panski jezik u Beogradu na Filolokom fakultetu i ve dve godine nikako da poloi poslednja dva ispita. Dok eka profesorsku diplomu, radi u Metropolitenu, miruui art parfeme i maui se anti-age kremama. Kupovao vintage garderobu u San Francisku, jeo cherry pie u Njujorku, fotkao se ispred Kabbalah centra u Los Anelesu, divio se Mirou u Barseloni, sluao Madonnu u Budvi, a Royksopp u Novom Sadu. Raduje se moru, kolaima, petoj sezoni RuPaul's Drag Race i prekookeanskim putovanjima. Na bucket listi su mu ostale jo samo tri stvari: Tate Museum, McQueen cipele i uti live Scheie.

Igor je roen 1989. u Kruevcu, gde je zavrio filoloko odeljenje gimnazije i stekao najbolje prijatelje, bez kojih ne moe da funkcionie, kao i ogromnu ljubav prema uenju jezika. Na lokalnoj kruevakoj televiziji je emitovana njegova autorska emisija, koju nije videlo mnogo ljudi, ali mu je posebno draga. Godine 2008. upisuje engleski na Filolokom fakultetu u Beogradu, a iste godine u Knez-Mihajlovoj usvaja svoju najveu ljubav- najlepeg meanca na svetu, Avu. Njih dvoje, jedva se odvojivi od najdrae cimerke Natae, sada ive u dorolskom stanu sa Nikolom. Ludi studentski ivot jo uvek nije osetio. Voli muziku Ejmi Vajnhaus, koju je stigao da vidi na neslavnom koncertu u Beogradu, a Ejminu smrt je muki oplakao uz flau toka. Oboava da kuva i da svaki put javi mami i baki, od kojih je uio, da je njegova musaka ili pasulj bolji od njihovog. Igor trenutno priprema poslednje ispite, prevodi, traga za interesantnim podacima koje bi mogao da stavi u biografiju, puta kosu, manino gleda crno-bele filmove, pogotovo one sa Doun Kraford, i pie knjigu koju verovatno nikada nee biti u prilici da izda.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 �ta je 642 
ned 29. januar 2017.
 
 
 
 

MOST WANTED

Aleksandar Maaev Dejvid Kameron Kristofer Hiens Irina Simi Marina Markovi 30. februar Nenad Radujevi ore Stojanovi SFRJ Barak Obama Dimitrije Vojnov Apple Aleksandar orevi Kosovo Tijana Kojovi Evropska unija Stiv Dobs Mats Staaub Britanija Josip Broz Tito Srbija Ahmadinedad Kejt Mos Jugoslavija Amerika Tijana T. Maja Kojovi ia Bratislav Panteli Stanislav Mirkovi Bret Iston Elis Angela Merkel Amfilohije Mit Romni Ivan Grubanov Beba Kapii Bibi Netanjahu Ana Maria Rossi Mirko Ili Marija Pavlovi TKV EU Milena Vukmirovi Irena kori Dejana Vuievi Bogomir Doringer 642 Agitpop Maja Maljevi Vuk Jeremi Doktor Dum Jelena urovi Jelena Novakovi Parobrod
NATO

European Union

Doba Nevinosti